HUNURIJÄRVI RESORT – DEEP & WILD
LA 12.04.2025
Hunurijärvi Resort on iloinen voidessaan esitellä ensimmäisen Deep & Wild -tapahtumamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme Maria ja Anders Wingrenin kanssa Liselunds Ice Cideriltä. Heidän palkitut jääviinit, jotka tunnetaan ainutlaatuisista mauistaan kansainvälisesti, esitellään opastetussa viininmaistelussa. Tämän jälkeen tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen, jonka Michelin-tähdellä palkittu kokki Markus Aremo on luonut ja saanut inspiraationsa Liselundin tuotteista.
***
LISELUNDIN JÄÄVIINIMAISTELU & FINGER FOOD 19€
KLO.17.30
Tutustu Liselundin eksklusiivisten jääviinien rikkaisiin ja erottuviin makuihin, jotka on valmistettu 100 % suomalaisista omenoista. Viinimaisteluun sisältyy kaksi lasia:
– Bure
– Täppon
FINGER FOOD
– Suppilovahverocrostini
– Limellä maustettua lohta ja piparjuurta
– Ilmakuivattua kinkkua, parsakaalia ja misoa
***
KOLMEN RUOKALAJIN MENU 69€
KLO.19.00
– Munakoiso-palsternakkakeittoa, savuista viskiä ja ankanmaksaa
– Siiderissä haudutettua maalaiskanaa, tryffelimakkaraa ja uuniselleriä, lehtikaalia ja pinjansiemeniä
– Valkosuklaa-siiderimoussea, veriappelsiinia ja mansikkaa, paahdettua valkosuklaata
Michelinkokkien vierailut Etelä-Pohjanmaalla ovat harvinaista herkkua, älä jää paitsioon.
Varaa pöytä viimeistään 7.4.2025. MUUTAMA PAIKKA JÄLJELLÄ!
OVERNIGHT STAY 12.04.2025-13.04.2025
Mahdollisuus majoittua Hunurijärvi Resortin Villa Sammaleessa ja Villa Jäkälässä.
– Check-in lauantaina klo.12.00
– Wellness Island, sis. sauna (2 tuntia)
– Aamiainen ravintolassa
– Check-out sunnuntaina klo.11.00
Hinta: 139€ henkilö
Vähintään 4 henkilöä. Tilaa enintään 8 hengelle mökkiä kohden. Lisämaksu: Lakanat ja pyyhkeet 25€/henkilö.
Loppusiivous 160 €.